thefascinatingmonster.blogg.se

Här kommer jag att berätta om mötet med en psykopat. Hur allt gick till, hur det kändes och hur det slutade.

LABIL

Publicerad 2014-10-06 00:09:43 i Allmänt,


J verkar mer och mer labil.

Kanske beror det på att han inte var beredd på att B skulle kasta ut honom? Att han inte hunnit skaffa någon bra ersättare? Att hon är så fast besluten att inte ens låta honom tala eller träffa henne?

En sak är säker - han är frustrerad och desperat! Och det finns ingen del av honom som förstår att hans beteende gör att han aldrig någonsin kommer att ses som normal av B.

Han växlar flera gånger, varje dag, mellan att skicka elaka mejl för att sedan fråga om dom ska dricka kaffe ihop. Han skickar låtar som handlar om mord och våldtäkt. Han är riktigt, riktigt otäck nu...

Samtidigt har han några nya tjejer på g. Några nya, men även en som har hängt med så länge jag känt honom. Det skrämmande, med henne, är att hon är med i en grupp på fb som heter "lömska psykopater - läs och lär"...vilket förmodligen innebär att hon varit drabbad av sånna som han tidigare. Och nu är hon förtrollad av honom?

B, C och jag håller kontakt. Vi är överens om att han inte ska underskattas och att polisen ska tillkallas om han skulle dyka upp utan tillåtelse hos B.

"OM det händer nåt med mig inatt så vet ni vem man ska bura in." - B's ord till C och mig ikväll. Fan! Måtte detta ta slut snart! Och måtte alla som träffar honom märka att det är något som inte stämmer - i ett tidigt stadie.

Det är när han blir pressad som monstret framträder på riktigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela