thefascinatingmonster.blogg.se

Här kommer jag att berätta om mötet med en psykopat. Hur allt gick till, hur det kändes och hur det slutade.

POST

Publicerad 2015-01-20 19:42:00 i Allmänt,Så har jag återigen fått J post hem till mig. Från Skatteverket (gällande hans mors dödsbo, verkar det som).

Jag är inte stygg på det viset - jag mejlade honom och frågade om jag ska skicka det till honom eller om det ska slängas. Inget svar. Kanske går mina mejl direkt i skräpposten. 

Han är både rolig och korkad när det gäller sånt. Snabb med att blocka på telefonen, fb och mejl. Som om satmaran som varit stygg mot honom inte finns bara han har blockat henne. 

Jag har ingen aning om vad det står i brevet. Kanske vet han att det inte är något viktigt...kanske är han bara arg på mig och tycker att det vore att krypa för mig om han svarar.

Grejen är ju att jag skiter i vilket. Jag var sjysst och upplyste honom och vill han inte svara så slänger jag skiten. Det är faktiskt inte mina problem.

Jag har dock ringt Skatteverket idag och upplyst dom trögskallarna om att han inte bor varken här eller på B's adress. Fattar inte hur svårt det ska vara för myndigheten som har stenkoll på folk om dom skattefuskar att se vad han har för folkbokföringsadress. 

JAG HAR FUNDERAT LITE...

Publicerad 2015-01-18 23:00:19 i Allmänt,...och har kommit fram till att det förmodligen inte är F som skrivit den där kommentaren. 

Då återstår två alternativ. 

1) Någon, helt utomstående, läsare.

2) Fröken J.

Min gissning är alternativ nr 2. Detta med tanke på att han är en jävel på att snoka och därmed kan ha kommit över bloggaddressen. 

Själva kommentaren tyder också på att det är han. Han är inte den mest begåvade personen och hans meningsuppbyggnader är inte alltid korrekta (och här saknades komma och punkt samt att Aspergers var felstavat). Han slänger även gärna ur sig anklagelser om folk (just att säga att någon har Aspergers är ju en favorit) utan att egentligen ha någon koll på alla fakta. 

Jag kan ju fortfarande ha fel...men även om jag har rätt så lär fjanten inte ha stake nog att tala om det. 

JA...VAD SÄGER MAN...

Publicerad 2015-01-12 17:55:23 i Allmänt,Satte på cd-spelaren i arbetsbilen idag. Lyssnar, i stort sett, aldrig på skiva. Brukar köra Spotify i lurarna genom telefonen. 

Men idag regnade det och min fegis till hund tycker det är skitläskigt med ljudet från hjulen mot den våta vägbanan så jag satte på stereon. 

I spelaren satt en skiva som J bränt till mig. Har knappt lyssnat på den, men nu fick den alltså göra lite nytta. 

Och jag kunde inte låta bli att skratta när jag hörde låtarna. Det var en blandning av texter som handlade om hur den som sjunger skulle finnas där för tjejen i fråga och hur han ångrade att han någonsin träffat henne. Att det var dags att ta farväl eftersom hon bara lekt med honom. Snyft, snyft.

När jag nu lyssnade på texterna insåg jag att det var ett mycket noggrant val av låtar. 

Antagligen gjorde han skivan åt mig när han inte hade en aning om var han hade mig (om han nu någonsin var riktigt säker på det) och i tron att jag skulle lyssna igenom den ordentligt förväntade han sig att jag skulle ta till mig budskapet texterna förmedlada. Jobbigt för honom att den inte blev lyssnad på förrän nu...

Följande text fick mig faktiskt att skratta. Det är så patetiskt att han snyftade (dock naturligtvis bara spel för galleriet) och ville påskina att det var jag som behandlade honom illa. Hade varit intressant att få veta exakt hur många andra kvinnor han hade under tiden vi träffades... 


"Everybody's Wrong"

Sittin' here with an empty bottle
Down to my last cigarette
No missed calls on alcohol
I guess I saw that I got left
Know I saw what did to me this time
And a million times before
I look like a devil's child
You're the one who slammed the door

[Chorus]
Everybody thinks they know me
You're the saint and I'm the phony
But you're the one who faked it all along
Everybody sees you cryin'
Lyin' lookin' like you're dyin'
Everybody knows what's goin' on
But everybody's wrong

Ain't I the kind of guy your momma told you not to hang around
Sure enough, you know who's gonna break your heart and bring you down
But she never saw you out at midnight
Actin' like you own the bar
To me you ain't no angel's child
I know who you are

[Chorus]

About the one who needs
To let it out and just come clean
I've lost it all but I can't be
Your loser anymore

[Chorus]


Jösses. But again - egentligen inte roligt. För det visar hur han får en normal människa att relatera till hur det känns att bli sviken och därmed känna en stark önskan att bevisa sin trohet. Vet man inte ett och annat om honom så fungerar det. 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela