thefascinatingmonster.blogg.se

Här kommer jag att berätta om mötet med en psykopat. Hur allt gick till, hur det kändes och hur det slutade.

DET UNDERMEDVETNA JOBBAR STÄNDIGT

Publicerad 2014-07-13 10:34:37 i Allmänt,


Tror att det finns anledningar till allt vi gör i livet. En del kan vi sätta fingret på eftersom anledningen är uppenbar. En del tror vi att vi vet varför vi gör som vi gör...och en del bestämmer vårt undermedvetna. 

Det undermedvetna styr nog mycket mer än vi tror.

Jag vet inte varför jag valde just den bilden jag valde till min blogg...men jämför den med den här... Läskigt likt...eller hur?
ATT SE DET SOM INTE FINNS

Publicerad 2014-07-12 00:06:28 i Allmänt,


Allteftersom jag har insett exakt vad beskrivningarna "flackt känsloliv" och "saknar känslomässigt djup" betyder...när jag väl kom så långt så jag kunde börja se att alla ord om känslor verkligen bara var just ord och bra skådespel - inte riktiga känslor...började jag titta igenom bilder på J.

Här är ett urval. På någon är han "ledsen" (för att jag sagt att vi inte ska träffas mer), på några ler han, på nån annan ser han allvarlig ut och en är tagen på oss båda två när han håller om mig och det är mycket känslor och närhet.

Men när jag gjorde såhär...när jag klippte bort allt utom hans ögon...då fick jag det här...

Så...det som inte finns i någon av dessa bilder är...känslomässigt djup. Istället finns bara en tomhet. 

Budskapet är tydligt - en bild (i detta fall, flera) säger mer än tusen ord...

Och ändå...från första början har dessa bottenlösa brunnar fascinerat mig. 

För detta är min svaghet...jag har ingenting emot mörkret. Det finns fördelar med mörkret - det är svårare att förstöra. 

Jag har alltid varit rädd att förstöra fina, goda människor...jag har, oavsiktligt, sårat människor som betyder mycket för mig...men ibland är det skönt att faktiskt få tänka mer på sig själv och sina egna behov än att att vara hänsynsfull...men jag kan inte göra det mot någon som inte förtjänar det. Därför drogs jag till mörkret...Fortsättning följer...


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela