thefascinatingmonster.blogg.se

Här kommer jag att berätta om mötet med en psykopat. Hur allt gick till, hur det kändes och hur det slutade.

FÖRSTA MÖTET

Publicerad 2014-04-30 19:19:14 i Allmänt,


Så var det dags. Jag bestämde mig för att åka upp. Jag kommer inte ihåg exakt när detta var, men jag tror att det var i slutet av juni/början av juli. Det var varmt och strålande väder.

Min bror bor i utkanten av Stockholm och vi hade pratat om att jag skulle åka upp och hälsa på ett bra tag nu.

Då jag är egenföretagare och dessutom har egna hästar så är det inte lätt att få tid över till att vara borta en hel helg. Men nu tog jag mig tid.

Jag åkte på fredag, mitt på dagen, och hade bestämt att hälsa på min bror först, stanna hos honom över natten och åka till J på lördag em.

Vi var dock ganska nyfikna båda två så vi bestämde att jag, på vägen upp, skulle svänga av motorvägen i Södertälje och stanna till vid en ST1-mack där så vi kunde säga hej och ta en cigg ihop.

Sagt och gjort.

Vi möttes, en snabb kram. Rökte och pratade lite. Passade på att rasta min hund - en 40 kilos blandras som ser ut som en brun labrador. Världens gladaste...och mesigaste...hund. Låt oss kalla honom Virrig.

Virrig älskade J! Men å andra sidan älskar han dom flesta...

Får väl säga att J såg ut ungefär som jag förväntat mig. Lite över 190 cm, några kilo för mycket, långt hår, skägg, intensiva blå ögon och tribaltatueringarna längs armarna. Jag gillar den stilen så utseendemässigt var han, helt klart, fortfarande intressant.

Efter tio minuter/en kvart sa vi hej då och jag åkte vidare till min bror.

Resten av fredagen och lördag fm hade vi inte jättemycket kontakt. Pratade en snabbis på fredag kväll och lät tiden vi skulle ses på lördag em vara öppen.

Tänkte att han säkert väntade på att jag skulle tala om när jag skulle komma så jag lät honom vänta och messade bara när jag körde från min bror. Han blev glatt överraskad.

Lördagen ägnades åt att "klämma och känna" på varandra...dvs snacka, lyssna på musik, bilda sig en uppfattning om vad man tyckte om varandra.

Jag hade gjort väldigt tydligt, i förväg, att även om jag skulle stanna över natten så behövde det inte betyda att det skulle bli sex. 

Detta hade ingenting att göra med att jag är en fin flicka - det är jag inte. Har inga problem med sex på första dejten, om jag känner för det. Nä, det handlade om att jag var inte alls säker på att det skulle klicka på det viset. Och jag ville inte ge honom falska förhoppningar.

Allteftersom em/kvällen gick så fick jag uppfattningen av att han kanske var lite blyg. Han kom med lite krystade skämt, såg lite obekväm ut om det blev för långa tysta stunder så jag tänkte att jag får väl ta lite initiativ.

Lägenheten var en 1:a, med balkong. Hunden fick en egen stol där ute där han snabbt fann sig tillrätta, med huvudet vilande på räcket och koll på gräsmattan och gatan nedanför, medan vi rökte.

Vardagsrummet var uppdelat så sängen och datorn stod i ena delen och soffa och tv i andra.

J tittar mycket på film på datorn. Skulle tro att det är ett av hans få intressen...

Till slut bestämde vi oss för att kolla på en film och la oss på sängen. Antingen kan man vänta på att något ska hända eller så ser man till att det gör det. Jag såg till att det gjorde det.

För mig är det avgörande hur en man kysser. Är han inte bra på det är det meningslöst att gå vidare för då lär han inte vara bra i sängen heller.

J fick MVG. Tja...då var det ju lika bra att ta reda på resten.

Jag blev lite besviken. Han var rätt mesig faktiskt. Han såg ju lovande ut. Såg ut att kunna ta för sig och vara lite dominant. Hrm...

Gav det några chanser till och det blev lite bättre, men fortfarande inte helt hundra.

Något som däremot fascinerade mig var hans potens. Grabben är över 40 och jag ljuger inte när jag säger att han lätt fixade 5 ggr på raken - med avslut. 

Nåväl... Vad som hänt, hemma, från det att J och jag börjat prata i telefon tills jag träffade honom var att vi blivit vänner på Facebook. Där hade han kommenterat lite bilder och statusar och därmed blev E varse att han fått konkurrens och att jag kanske faktiskt inte skulle finnas kvar för alltid. Så nu började han äntligen anstränga sig lite, dock utan att säga det rent ut.

När helgen i Stockholm var över åkte jag hem och märkte, till min förvåning, att jag faktiskt saknade J...

Någon dag senare åkte jag hem till E. Vi hade ju träffats och haft förbannat bra sex, någorlunda regelbundet det senaste halvåret. Tänkte att det kan väl inte skada. Och det var lika bra som alltid...men jag kände att jag var faktiskt inte kär i honom längre.

Så på morgonen, innan jag gick ur sängen, sa jag "Vi har fantastiskt bra sex, du och jag...men jag är inte intresserad av sex utan känslor, så det kanske är dags att vi är det du har pratat om så länge - vänner."

Han blev helt tyst. Sa nästan ingenting under frukosten. Jag insåg att han aldrig hade trott att den dagen skulle komma då jag faktiskt var över honom...

Jag var nöjd med att det var sagt och att jag kommit fram till denna dagen. Lite ledsen för E's skull, men jag höll på att bli kär och han hade faktiskt haft ett halvår! på sig att säga att han älskade mig.

Fortsättning följer...

Min berättelse om hur allt har gått till kommer att varvas med insikter och fakta längre fram. Än så länge har jag dock bara börjat se personliga egenskaper...jag har fortfarande ingen aning om att jag har träffat ett monster. Jag bedömer allt han gör och säger utifrån tron att han är mänsklig... 


Virrig, med "sin" stol i bakgrunden.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela